Den Jyske Sparekasse

Ungdomsspillerudvalg

Lidt om Ungdomsspillerudvalget
HVORNÅR KAN MAN STARTE MED AT SPILLE BADMINTON?

Det er aldrig for sent at starte med at spille badminton, og nogle børn starter meget tidligt med at spille, måske fordi forældrene eller større søskende spiller. Det er vort indtryk, at de fleste børn fra 4-5 års alderen er motorisk udviklede, så de kan få glæde af at spille badminton.

Trine Bergen

Formand

Tlf.: 22 55 07 55

E-mail.: trinebergen38@gmail.com

 
Lars Mikkelsen

Turnerings leder

Tlf.: 40 75 05 69

E-mail.: Mikkelsen.lars@gmail.com
KLUBBENS 
TALENTTRÆNER

Anders Junker
Tlf. 51547473
anders.junker@hotmail.com

 


 

Heidi Due Nielsen
Medlem

Tlf.: 60229189
E-mail
dueheidi81@gmail.comHoldbeskrivelse

SÅDAN OPRETTER DU DIT BARN I BADMINTONPLAYER 


SAMMENSÆTNING AF TRÆNINGSHOLD

Det er meget vigtigt, at man er nogenlunde lige gode, når man spiller badminton, ellers får den ene spiller lov at samle bolde op hele tiden. Nybegyndere bliver overvejende placeret på træningshold efter alder, mens de øvede spillere bliver overvejende placeret efter styrke. Der kan derfor være lidt aldersspredning på træningsholdene.

TRÆNERE
Grindsted Badmintonklub lægger vægt på, at der på alle træningshold er en voksen enten som ansvarlig træner eller som hjælpetræner. For de yngste spillere på begynderholdet for børn fra 7-9 år er det meget svært at holde bolden i spil. Derfor er der på dette hold desuden et antal ungdomsspillere(trænerassistenter) , hvis opgave er at skyde bolden tilbage, så de yngste kan få lidt spil.

STÆVNER
Allerede det første år man spiller badminton er der mulighed for at deltage i et par begynderstævner. Det er frivilligt, om man ønsker at deltage i stævner. Forældrene sørger på skift for kørsel til stævner.

TURNERINGER
Bortset fra det første år man spiller badminton, deltager alle spillere i Grindsted Badmintonklub på et turneringshold. Der spilles 6-10 turneringskampe pr. år. Turneringskampene afvikles i weekenderne, og tager ca. 2 timer + transport. Også her er det forældrene, der på skift kører spillerne.

AFBUD VED FRAVÆR FRA TRÆNINGEN
Af hensyn til planlægning af træningen bedes man melde afbud ved fravær til træneren.

BADMINTONSÆSONEN
Badmintonsæsonen går fra midt i august til udgangen af marts måned.

FÆLLES AKTIVITETER
Klubben holder julearrangement og sæsonafslutning for alle klubbens ungdomsspillere.

KONTAKTPERSON
Hvis du har lyst til at spille badminton, kan du kontakte en af klubbens udvalgsmedlemmer.