Den Jyske Sparekasse
  
U11c til DMU for hold
Klub: Grindsted Badmintonklub
Publiceret af: Kurt Elbæk
Dato: 18-04-2019 17:36:17
Kategori: Generelt
     

U11c til DMU for hold

 

I weekenden d. 13.-14. April har Oliver, Noah, Victor, Simon og Kasper deltaget i DMU for hold 2019.

 

De skulle i alt spille 5 holdkampe, de første 3 var  puljekampe, som de spillede lørdag. Lige til info kan det fortælles at drengene spiller 2 doubler og 4 singler.

I den første kamp skulle de møde Viby.

Alle var super spændte og klar til kampstart, og det viste de i kampene. De spiller nogle tætte kampe, men vinder den første holdkamp 4-2.

Derefter ventede Solrød… de var stærke og havde mange gode spiller, men drengene kæmpede videre. Det var en tæt holdkamp, med rigtig mange 3. Sæts kampe og vi var meget tætte på at ende i Golden set, men desværre taber drengene 4-2.

Den sidste puljekamp var mod Randers, det var kampen, hvor det skulle afgøres, hvilken placering vi skulle spille om dagen efter, enten 1.-4. Eller 5.-8. Pladsen.

Drengene var igen klar fra start og kæmpede bravt og vinder kampen 6-0.

Dermed havde drengene spillet sig i finalespillet om medaljer.

Ind imellem kampene var der dog også tid til for drengene at hygge sig med hinanden og alle deres trofaste tilskuer… tror faktisk drengene havde tilskuerrekord!

Desuden fejrede de også lige Oliver, som havde fødselsdag, og havde valgt at fejre den til DMU sammen med sine kammerater!

 

Søndagen ventede et stærkt spillende Højbjerg hold, men drengene var klar igen til at spille badminton. De vidste, det ville blive en svær kamp, men humøret var i top!

De startede super flot ud med at kæmpe sig til 2 sejre i doublerne. Efterhånden som singlerne blev spillet, kunne vi følge en meget tæt kamp, som endte 3-3, nu skulle drengene så spille Golden set. Det var igen meget tæt og drengene kæmpede super flot både på og udenfor banen lige til det sidste, men de måtte desværre sende sejren videre til Højbjerg med 21-19.

 

Nu skulle drengene så spille om bronze-medaljen mod Hinnerup.

Her var det nogle lidt trætte drenge, der måtte på banen, kræfterne var ved at være brugt… men igennem kampen viste de, at de står sammen og kæmpede sig til en flot sejr på 4-2, og kunne nu få hængt deres velfortjente bronzemedaljer hængt om halsen af træner Anders Junker, som sad ved dommerbordet, men var til stor støtte og hjælp for drengene, når de spillede